dimecres, 13 de maig del 2015

PROJECTE DE LES PLANTES A 2N A





A 2n A ja hem enllestit el projecte de les plantes. Ha estat un projecte on hem après moltes coses sobre les plantes i ens ho hem passat força bé!

El primer que vam fer va ser preguntar allò que volíem saber de les plantes. Van sortir moltes preguntes.


Després d'això a casa amb l'ajuda dels pares i les mares vam buscar informació i vam contestar les preguntes que ens havíem fet i a classe ho vam exposar. Després vam fer un mural amb tota la informació recollida.

També varem plantar cigrons per veure el cicle de vida de la planta.


                                       

  I anàvem anotant els canvis cada setmana en el nostre full d'observació.



També vam veure les parts de les plantes i la seva classificació.


També vam aprendre el què ens mengem de les plantes. Vam adonar-nos, per exemple,que la pastanaga és una arrel, que de l'api ens mengem la tija i les fulles, i que les pipes de gira-sol són llavors. 

Varem veure que les fulles de les plantes poden ser de diferents formes i en vam fer la imprimació per veure'n bé les parts.

També vam veure la flor i les parts que la formen.


Vam utilitzar la pissarra digital per aprendre'n més.

Vàrem fer un experiment amb una planta. La vam posar en una capsa fosca i li vam deixar només un petit forat per on li entrava la llum. La planta va crèixer en direcció cap a la llum. Va ser interessant!


Finalment entre tots vam poder contestar les preguntes que ens havíem fet al principi del projecte i ens vam adonar de que en sabíem un munt sobre les plantes. Ha estat un projecte molt engrescador!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada